لوازم یدکی موبایل وسایلی هستند که سالم بودن آنها در کارکرد تلفن همراه شما تأثیر بسیار زیادی دارد. وجود کوچکترین آسیب در لوازم یدکی موبایل شما ممکن است باعث آسیب رسیدن به کل دستگاه شود؛ به همین دلیل به محض اینکه مشکلی در کارکرد یکی از قطعات گوشی خود مشاهده کردید، باید پیگیری کنید و قطعه آسیب دیده را به سرعت جایگزین نمایید. دانستن نکاتی در مورد لوازم یدکی موبایل و اینکه چه عواملی به آنها آسیب میرساند یکی از ضروریات است. این نکات به شما کمک میکنند که طول عمر مفید تلفن همراه و قطعات آن را افزایش دهید.
چه عواملی باعث خرابی لوازم یدکی موبایل میشوند؟
حساسیت لوازم یدکی مختلف تلفن همراه نسبت به یکدیگر متفاوت است. حتی حساسیت لوازم به کار رفته در برندها و مدلهای مختلف گوشی هوشمند نیز متفاوت است. اگر به یاد داشته باشید در گذشته گوشیها مقاومت زیادی داشتند، تا جایی که حتی اگر از ارتفاع روی زمین میافتادند آسیب نمیدیدند. اما تکنولوژی پیشرفته به کار رفته در گوشیهای هوشمند نیاز به لوازمی دارد که بسیار ظریف هستند و با کوچکترین اتفاق آسیب میبینند. بیایید در مورد اتفاقاتی که باعث آسیب دیدن لوازم یدکی موبایل می شوند کمی بیشتر صحبت کنیم.
• ضربه: اولین چیزی که به لوازم یدکی موبایل آسیب میرساند ضربه خوردن است. افتادن از ارتفاع، افتادن جسم سنگین روی گوشی و... باعث خرابی قطعات داخلی و خارجی موبایل میشود.
• آب: به غیر از گوشیهای ضد آب، بقیه گوشیها هنگام مرطوب شدن آسیب شدیدی میبینند و حتی ممکن است قطعات اصلی آنها بسوزد و تعمیرش هزینه بسیار زیادی به بار آورد. به طور کلی توصیه میشود تلفن همراه خود را به مدت طولانی در محیط مرطوب نگهداری نکنید، حتی اگر ضد آب است.
• دمای بیش از اندازه بالا یا پایین: این موضوع بیشتر از هر چیزی روی باتری گوشی شما تأثیر میگذارد. خطر گرمای بیش از حد و داغ شدن باتری از سرد شدن آن بیشتر است و حتی احتمال انفجار باتری وجود دارد. سعی کنید گوشی هوشمند خود را در دمای متعادل نگهداری کنید.
• شارژ بیش از حد: این فاکتور نیز به باتری و سایر لوازم یدکی موبایل مانند مقاومتها و خازنهای به کار رفته در گوشی آسیب میرساند. یکی از رایجترین اشتباهاتی که ما در مقابل تلفنهای همراه خود انجام میدهیم شارژ کردن از شب تا صبح است که در دراز مدت طول عمر باتری و گوشی شما را کاهش می دهد. بهتر است هنگامی که شارژ گوشی شما ۲۰ درصد است آن را در شارژ بگذارید و هنگامی که تا ۹۰ درصد از حجم باتری پر شد، آن را از شارژ خارج کنید.